Rozmowy na Vilo mogą być osobiste — o to właśnie chodzi. Dlatego stawiamy sobie wysoko poprzeczkę:
- Twoje czaty należą do Ciebie. Nie sprzedajemy Twoich danych, a pracownicy wsparcia nie przeglądają Twoich rozmów.
- Zdjęcia pozostają prywatne. Udostępniane przez Ciebie obrazy są opisywane wewnętrznie jako tekst — samo zdjęcie nigdy nie trafia do zewnętrznego dostawcy AI. Zdjęcia w czacie są automatycznie usuwane po około 90 dniach.
- Przejrzysta sztuczna inteligencja. Kompani są zawsze wyraźnie oznaczeni jako AI. Żadnych sztuczek.
- Usunięcie znaczy usunięcie. Usuń konto, a Twoje rozmowy, połączenia, zdjęcia i wspomnienia Twoich kompanów o Tobie zostaną trwale skasowane — po naszej stronie i po stronie AI.
Szczegółowe informacje znajdziesz w naszej polityce prywatności.